PERCHEZITII DNA la CONSILIUL JUDETEAN BOTOSANI

Procurori ai Serviciului Teritorial Suceava al Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) efectueaza, marti dimineata, PERCHEZITII la Consiliul Judetean (CJ) BOTOSANI si locuintele a doua persoane fizice, se arata intr-un comunicat remis de DNA, informeaza Agerpres.

Primavara aceasta culegi roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 500 si 10000 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare. Potrivit acestuia, perchezitiile au loc intr-o cauza penala care vizeaza suspiciuni privind savârsirea unor infractiuni de coruptie, comise in perioada 2013-2014.  

“In cursul zilei de 22 martie 2016, ca urmare a obtinerii autorizarilor legale de la instanta competenta, sunt efectuate perchezitii domiciliare in 2 locatii situate in municipiul Botosani, din care una la sediul unei institutii publice (Consiliul Judetean Botosani), iar cealalta la domiciliul unei persoane fizice”, se arata in comunicatul DNA.  In cauza, procurorii beneficiaza de sprijin de specialitate din partea Inspectoratului Judetean de Jandarmi Botosani.

Vom reveni cu amanunte.

Sursa foto: realitatea