PERCHEZITII DNA la Directia Silvica BISTRITA NASAUD in legatura cu DEFISARILE ILEGALE. Directorul GHEORGHE IVAN vizat de ancheta. UPDATE

PERCHEZITII DNA, DIRECTIA SILVICA BISTRITA NASAUD, SORIN FRUNZAVERDE, FAPTE DE CORUPTIE, DEFRISARI ILEGALE,

Procurori din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie (DNA), Sectia de combatere a infractiunilor conexe infractiunilor de coruptie, efectueaza cercetari intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea unor infractiuni de coruptie si asimilate celor de coruptie, comise in perioada 2009-2014.

UPDATE 9.25: PERCHEZITIILE efectuate de catre procurorii DNA joi dimineata in judetul Bistrita-Nasaud il vizeaza, printre altii, pe seful DIRECTIEI SILVICE, GHEORGHE IVAN, anchetatorii aflandu-se la aceasta ora la domiciliul acestuia.

GHEORGHE IVAN a declarat pentru AGERPRES ca nu stie inca ce documente cauta procurorii DNA.

“Sunt niste perchezitii si la DIRECTIA SILVICA si la mine. Nu va pot spune deocamdata (ce documente au cerut procurorii DNA sa li se puna la dispozitie – n.r.), sa vedem ce cer. Sunt in derulare la ora aceasta, verifica niste documente”, a afirmat GHEORGHE IVAN pentru sursa citata.

UPDATE 8.40: Conform ultimelor informatii, PERCHEZITIILE de la DIRECTIA SILVICA BISTRITA NASAUD ar avea legatura si cu dosarul in care este vizat si presedintele CJ CARAS SEVERIN SORIN FRUNZAVERDE, informeaza postul B1 Tv.

In cursul zilei de 14 mai 2015, ca urmare a obtinerii autorizarilor legale de la instanta competenta, sunt efectuate PERCHEZITII DOMICILIARE in 13 locatii situate in judetul BISTRITA NASAUD, din care una este sediul unei institutii publice, restul reprezentand sediile unor societati comerciale si domiciliile unor persoane fizice.

Conform unor surse judiciare citate de postul B1 Tv,  PERCHEZITIILE procurorilor anticoruptie  vizeaza DIRECTIA SILVICA BISTRITA NASAUD, iar faptele investigate au legatura cu DEFRISARILE ILEGALE din judet.

In aceasta cauza, procurorii DNA beneficiaza de sprijin de specialitate din partea Serviciului Roman de Informatii si din partea Brigazii Speciale de Interventie a Jandarmeriei.

In curs de actualizare.

Sursa foto: jurnalul.ro