PERCHEZITII DNA la INSTITUTII PUBLICE din BOTOSANI, IASI si NEAMT

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) efectueaza, miercuri, o serie de 12 perchezitii in Botosani, Iasi si Neamt, patru dintre ele fiind desfasurate la sediul unor institutii publice.

UPDATE: Surse judiciare citate de News.ro au declarat ca in acest dosar se fac cercetari privind savarsirea infractiunilor de luare de mita, trafic de influenta si abuz in serviciu. Institutiile publice vizate de perchezitii sunt Administratia Judeteana a Finantelor Publice Botosani, Directia regionala a Finantelor Publice Iasi, administratia pentru contribuabilii mici si mijlocii Iasi, Administratia Finantelor Publice Neamt, au precizat aceleasi surse.

STIRE INITIALA

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie – Serviciul Teritorial Suceava efectueaza cercetari intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea unor infractiuni de coruptie si asimilate acestora, comise in perioada 2013 – 2016, informeaza un comunicat al institutiei.

In cursul zilei de 07 iunie 2017, ca urmare a obtinerii autorizarilor legale de la instanta competenta, sunt efectuate perchezitii domiciliare in 12 locatii din care patru sunt sedii ale unor institutii publice din judetele Botosani, Iasi si Neamt, iar opt sunt sedii ale unor persoane juridice, mai transmite sursa citata.

Sursa foto: realitatea