PERCHEZITII DNA la IPJ VASLUI si POLITIA RUTIERA BUCURESTI intr-un dosar de LUARE de MITA si ABUZ in SERVICIU

Procurorii DNA – Serviciul Teritorial Iasi efectueaza, joi dimineata, o serie de PERCHEZITII la sediul IPJ VASLUI si la POLITIA RUTIERA din Bucuresti intr-un dosar de ABUZ in SERVICIU, TRAFIC de INFLUENTA si LUARE de MITA, informeaza postul B1 Tv.

Conform primelor informatii, ancheta procurorilor l-ar viza pe seful IPJ VASLUI dar si pe cativa ofiteri din cadrul POLITIEI RUTIERE din CAPITALA.

„Procurori din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie, Serviciul Teritorial Iasi efectueaza cercetari intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea unor INFRACTIUNI de CORUPTIE si asimilate celor de coruptie, comise in perioada 2013 – 2015.

In cursul zilei de 10 decembrie 2015, ca urmare a obtinerii autorizarilor legale de la instanta competenta, sunt efectuate PERCHEZITII domiciliare in 13 locatii situate in municipiile Bucuresti, Vaslui si judetul Ilfov, din care 3 sunt sediile unor institutii publice, restul domiciliile unor persoane fizice.

In cauza procurorii beneficiaza de sprijin de specialitate din partea Departamentului de Informatii si Protectie Interna si din partea Brigazii Speciale de Interventie a Jandarmeriei”, se arata in comunicatul procurorilor anticoruptie.

Sursa foto: jurnalul