Perchezitii DNA la JUDECATOAREA GIANINA TERCEANU, cea care a dat solutia initiala de ACHITARE in DOSARUL TRANSFERURILOR

Procurorii DNA fac PERCHEZITII joi dupa-amiaza la TRIBUNALUL BUCURESTI, la biroul JUDECATOAREI GIANINA TERCEANU TEODOROVICI, au declarat surse judiciare pentru HotNews. Ea este suspectata ca ar fi primit MITA pentru a pronunta o SOLUTIE DE ACHITARE. Judecatoarea e cunoscuta pentru ca in 2012 i-a ACHITAT IN PRIMA INSTANTA pe cei 8 INCULPATI din celebrul DOSAR AL TRANSFERURILOR DIN FOTBAL.

Ea i-a achitat atunci pe Copos, Borcea, Gica Popescu si fratii Becali intr-un dosar instrumentat tot de DNA. La recurs, inculpatii au primit pedepse grele pentru acte de coruptie si spalare de bani.

CITESTE SI: IOAN BECALI, VAZUT LA RESTAURANT, DESI A FOST CONDAMNAT SI ASTEAPTA ELIBERAREA CONDITIONATA

Gianina Terceanu l-a eliberat din inchisoare pe Dinel Staicu in 2013. In motivare, ea a scris, alaturi de colega de complet, ca “ca perioada petrecuta in arest de catre inculpat a constituit un avertisment destul de grav pentru acesta si a inteles, si din perspectiva studiilor doctorale pe care le poseda ca, indiferent de modalitatea frauduloasa in care a ales sa paraseasca teritoriul Romaniei, a fost prins si depus in custodia statului, tribunalul apreciaza ca o masura restrictiva de libertate si nu privativa de libertate”.

Sursa foto: libertatea