Perchezitii DNA la MINISTERUL FINANTELOR PUBLICE. Reprezentantii MFP neaga acest lucru. UPDATE

UPDATE 14.00 Ministerul Finantelor Publice (MFP) neaga informatiile potrivit carora Directia Nationala Anticoruptie (DNA) face PERCHEZITII LA MINISTER si precizeaza ca institutia de control A SOLICITAT doar o serie de DOCUMENTE de la Corpul de Control al ministrului cu privire la verificarile efectuate la LOTERIA ROMANA, se arata într-un comunicat al Finantelor transmis, miercuri, Agerpres.

‘DNA nu face perchezitii la Ministerul Finantelor Publice (MFP), ci a solicitat unele documente referitoare la verificarile efectuate de Corpul de Control al Ministrului la C.N. Loteria Romana. Solicitarea a fost facuta în data de 28 septembrie a.c., prin intermediul unei adrese scrise. Precizam ca solicitarea de documente de catre DNA este o practica obisnuita si subliniem ca Ministerul Finantelor Publice pune la dispozitia DNA toate documentele solicitate’, se mentioneaza în comunicatul MFP.

STIRE INITIALA

Procurorii DNA efectueaza, miercuri dimineata, o serie de PERCHEZITII la Ministerul Finantelor Publice (MFP), condus de EUGEN ORLANDO TEODOROVICI. PERCHEZITIILE vizeaza documentele legate de verificari ale corpului de control ale Ministerului Finantelor la LOTERIA ROMANA, informeaza postul B1 Tv.

Potrivit unor surse judiciare citate de televiziunea amintita, Corpul de control ar fi refuzat să trimita raportul intocmit catre DNA. Procurorii anticoruptie au intampinat aceeasi problema si in momentul in care au ajuns la sediul Ministerului Finantelor Publice, angajatii institutiei refuzand sa prezinte documentele solicitate.

Vom reveni cu amanunte

Sursa foto: realitatea