PERCHEZITII DNA LA POLITIA TIMIS. Vizati sunt comisarul sef Dumitru Pavel si comisarul sef Sorin Munteanu. UPDATE

Procurori din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) – Serviciul Teritorial Timisoara efectueaza, luni, o noua serie de PERCHEZITII intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni de CORUPTIE comise in anul 2015. 

Potrivit pressalert, PERCHEZITII au loc la IPJ Timis si Politia Timisoara. Cei vizati sunt comisarul sef Dumitru Pavel, cel imputernicit la conducerea Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice si comisarul sef Sorin Munteanu, fostul sef al Politiei Timis, aflat acum la dispozitia inspectoratului dupa ce afost arestat in primul dosar care a vizat conducerea inspectoratului.

Din primele informatii, ancheta DNA vizeaza modul in care s-a facut ancheta in mai multe dosare economice. Anchetatorii DNA au probe din care reiese ca s-a dat spaga pentru rezolvarea dosarelor. Acuzatiile sunt de dare si luare de mita, trafic de influenta si constituire de grup infractional organizat.

“In cursul zilei de 01 februarie 2016, ca urmare a obtinerii autorizarilor legale de la instanta competenta, sunt efectuate perchezitii domiciliare in 13 locatii, situate in judetul Timis, dintre care doua sunt sediile unor institutii publice, restul reprezentand domiciliile unor persoane fizice”, a precizat DNA, intr-un comunicat de presa.

In cauza, procurorii beneficiaza de sprijin de specialitate din partea Serviciului Roman de Informatii, Directiei Generale Anticoruptie si din partea Inspectoratului de Jandarmi Judetean Timis.

Vom reveni cu amanunte.

Sursa foto: realitatea