PERCHEZITII DNA la PRIMARIA din BAIA MARE

Primaria municipiului Baia Mare este vizata de perchezitiile de joi ale procurorilor DNA intr-un dosar care vizeaza fapte de coruptie comise in perioada 2015 – 2016, au declarat surse judiciare citate de Agerpres. DNA a anuntat ca procurorii efectueaza joi perchezitii in patru locatii situate in municipiul Baia Mare, dintre care una la sediul unei institutii publice, intr-un dosar privind fapte de coruptie comise in perioada 2015 – 2016.

“Procurori din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie – Biroul Teritorial Baia Mare efectueaza cercetari intr-o cauza penala ce vizeaza savarsirea unor infractiuni coruptie, comise in perioada 2015 – 2016. In cursul zilei de 9 iunie, ca urmare a obtinerii autorizarilor legale de la instanta competenta, sunt efectuate perchezitii domiciliare in patru locatii situate in municipiul Baia Mare, din care una reprezinta sediul unei institutii publice, restul reprezentand domiciliile unor persoane fizice”, a anuntat DNA, intr-un comunicat. 

Procurorii DNA au precizat ca beneficiaza de sprijin de specialitate din partea Directiei Generale Anticoruptie in acest caz.

Vom reveni cu amanunte.

Sursa foto: realitatea