PERCHEZITII DNA la PRIMARIA SFANTU GHEORGHE. Primarul ANTAL ARPAD, vizat de ancheta. UPDATE

Antal Arpad

Procurorii DNA efectueaza, miercuri dimineata, o serie de PERCHEZITII la PRIMARIA SFANTU GHEORGHE, iar cercetarile vizeaza atribuirea unor contracte, anunta surse judiciare citate de Agerpres.

Potrivit surselor citate, ar fi vorba de contracte privind modernizarea unor strazi si trotuare, realizarea de piste pentru biciclisti si iluminat public. Prejudiciul s-ar ridicat la aproximativ un milion de euro. In ancheta ar fi vizat PRIMARUL din SFANTU GHEORGHE, ANTAL ARPAD, potrivit surselor citate.

DNA a anuntat ca procurorii efectueaza, miercuri, mai multe PERCHEZITII in Bucuresti Covasna si Brasov, intr-un dosar care vizeaza suspiciuni privind savarsirea unor infractiuni asimilate celor de coruptie, comise in perioada 2010 – 2014.

“In cursul zilei de 17 februarie 2016, ca urmare a obtinerii autorizarilor legale de la instanta competenta, sunt efectuate PERCHEZITII domiciliare in 13 locatii (…), dintre care una este sediul unei institutii publice, restul reprezentand sediile unor societati comerciale si domiciliile unor persoane fizice”, se arata intr-un comunicat al DNA.

Procurorii beneficiaza de sprijin de specialitate din partea Brigazii Speciale de Interventie a Jandarmeriei.

Vom reveni cu amanunte.

Sursa foto: adevarul