PERCHEZITII DNA la sediul “doi si un sfert” din Suceava. CRISTIAN MACSIM, comisar sef SIPI, este VIZAT

Procurorii DNA efectueaza luni dimineata PERCHEZITII la domiciliul sefului Serviciului de Informatii si Protectie Interna Suceava, precum si la un angajat al institutiei. Comisarul CRISTIAN MACSIM si subordonatul sau sunt suspectati de ABUZ in SERVICIU si favorizarea infractorului, informeaza B1 TV.

Se pare ca acestia foloseau in interes personal informatiile din cauzele pe care le instrumentau, pentru a favoriza unele persoane si a obtine interese materiale.

CITESTE SI: PERCHEZITII la PRIMARIA SECTORULUI 5! VANGHELIE ii acuza pe OPREA si PONTA de ABUZ de PUTERE. UPDATE 

Directia Nationala Anticoruptie (DNA) arata, intr-un comunicat de presa, ca procurorii suceveni fac cercetari in aceasta cauza pentru “infractiuni asimilate celor de CORUPTIE, infractiuni contra infaptuirii justitiei si infractiuni de fals, comise in perioada 2013-2014”.

Potrivit DNA, anchetatorii fac sase PERCHEZITII la locuintele suspectilor, din judetul Suceava. Surse judiciare au declarat ca perchezitiile au loc in localitatile Suceava, Radauti, Vicovu de Jos, Voitinel si Fratautii Noi.

CITESTE SI: PERCHEZITII DIICOT in BUCURESTI si ILFOV care vizeaza o RETEA de PROSTITUTIE 

Conform acelorasi surse, in acest caz sunt vizati seful SIPI Suceava, comisar CRISTIAN MACSIM, si cinci agenti de politie. Perchezitiile sunt facute de procurori si jandarmi, iar actiunea este sprijinita de Serviciul Roman de Informatii (SRI) si Directia de Informatii si Protectie Interna (DIPI).

Sursa foto: adevarul.ro