PERCHEZITII DNA la sediul CONSILIULUI JUDETEAN SIBIU. UPDATE

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) – Serviciul Teritorial Alba Iulia efectueaza, miercuri, o serie de PERCHEZITII domiciliare in 5 locatii situate in judetul SIBIU, din care una reprezinta sediul unei INSTITUTII PUBLICE, restul reprezentand sediile unor societati comerciale.

UPDATE 10.05: PERCHEZITIILE procurorilor se desfasoara la sediul CONSILIULUI JUDETEAN SIBIU intr-un dosar cu prejudiciu de aproximatiiv 30.000 de euro. 

STIRE INITIALA

PERCHEZITIILE au loc intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea unor infractiuni de CORUPTIE si asimilate celor de coruptie, comise in perioada 2014 – 2015, informeaza Directia Nationala Anticoruptie, intr-un comunicat de presa.

“In cursul zilei de 20 aprilie 2016, ca urmare a obtinerii autorizarilor legale de la instanta competenta, sunt efectuate perchezitii domiciliare in 5 locatii situate in judetul Sibiu, din care una reprezinta sediul unei institutii publice, restul reprezentand sediile unor societati comerciale”, se arata in comunicatul DNA.

DNA precizeaza ca procurorii anticoruptie beneficiaza de sprijin de specialitate din partea din partea Inspectoratului de Jandarmi Judetean Sibiu.

Vom reveni cu amanunte.

Sursa foto: realitatea