Perchezitii domiciliare la suspecti de contrabanda cu tigari din judetul Timis

perchezitii, service auto, bucuresti, politie capitala, mandate de aducere, evaziune fiscala, sustragere plati obligatii fiscale

Politistii din judetul Timis efectueaza, joi dimineata, o serie de 17 perchezitii domiciliare, la suspecti de contrabanda cu tigari. Sunt perchezitionate si 10 autovehicule detinute sau utilizate de suspecti, potrivit unui comunicat al IPJ Timis.

Politistii de investigare a fraudelor, de investigatii criminale si de ordine publica, din cadrul I.P.J. Timis au descins, in aceasta dimineata, in 17 locuinte de pe raza judeţului Timis, la persoane suspectate de contrabanda cu tigari.

Activitatile vizeaza 16 persoane suspectate de trafic si comert ilicit cu tigari de contrabanda, pe raza municipiului Timisoara. Toate persoanele identificate vor fi conduse pentru audieri la Parchetul de pe langa Judecatoria Timisoara.

Perchezitiile se desfasoara cu sprijinul luptatorilor din cadrul Serviciului pentru Actiuni Speciale si al jandarmilor din cadrul Gruparii Mobile de Jandarmi Timisoara. Actiunea beneficiază de suportul de specialitate al D.I.P.I.

Politistii au gasit 8 baxuri de tigari contrafacute la domiciliul unui suspect si mai multe cartuse in alte locatii perchezitionate, potrivit tion.ro.

Sursa foto: tion.ro