PERCHEZITII in ARGES intr-un dosar cu un PREJUDICIU de 2 milioane de euro. UPDATE

Politistii efectueaza, luni dimineata, o serie de noua PERCHEZITII in diferite localitati din judetul Arges si urmeaza sa aduca mai multe persoane la audieri intr-un dosar care vizeaza FAPTE DE CORUPTIE similare ABUZULUI in SERVICIU si CONFLICTULUI de INTERESE.

UPDATE 09.40: STEFAN FRANTU, seful Centrului Operational Extindere Retea Arges din cadrul societatii CEZ, este suspectat de savarsirea infractiunilor de CONFLICT de INTERESE si ABUZ in SERVICIU, intr-un dosar in care sunt efectuate mai multe PERCHEZITII.

Potrivit unor surse judiciare, una dintre descinderi are loc la domiciliul lui STEFAN FRANTU. Acesta este suspectat ca, in calitatea pe care o avea in cadrul CEZ, ar fi favorizat o firma pentru obtinerea de contracte de lucrari.

Stire initiala

PREJUDICIUL estimat in acest dosar se ridica la doua milioane de euro.

CITESTE SI: PERCHEZITII de AMPLOARE in BUCURESTI in cadrul unui dosar de EVAZIUNE FISCALA 

Politisti ai Serviciului de Investigarea Criminalitatii Economice si luptatori ai Serviciului pentru Actiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului Arges desfasoara o actiune care vizeaza probarea activitatii infractionale a doua persoane, banuite de comiterea infractiunilor de CONFLICT de INTERESE si ABUZ in SERVICIU.

Actiunea beneficiaza de suportul de specialitate al Directiei Operatiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane si D.I.P.I..

Din cercetarile politistilor a reiesit faptul ca, un barbat, ar fi favorizat o societate comerciala pentru ca aceasta sa obtina lucrari la reteaua de instalatii electrice de pe raza judetului Arges.

CITESTE SI: PERCHEZITII in BUCURESTI, ILFOV si BACAU intr-un dosar de INSELACIUNE si SPALARE de BANI

PREJUDICIUL creat bugetului de stat prin neplata impozitului pe profit este estimat la peste 2.000.000 de euro.

Sursa foto: realitatea.net