PERCHEZITII in BUCURESTI si doua judete intr-un dosar de EVAZIUNE FISCALA

Politistii de investigare a criminalitatii economice din Bucuresti efectueaza, miercuri dimineata, un numar de 14 PERCHEZITII domiciliare la persoane banuite din comiterea infractiunii de EVAZIUNE FISCALA.

Totodata, 11 persoane vor fi aduse cu mandat la audieri, informeaza postul Realitatea Tv. “In aceasta dimineata, politisti din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti, sub supravegherea Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti, efectueaza 14 PERCHEZITII domiciliare si la sediul unor societati comerciale, in municipiul Bucuresti si judetele Ilfov si Buzau”, se arata in comunicatul Politiei Romane.

CITESTE SI: PERCHEZITII LA SCOLILE AUTO DIN CAPITALA: INSTRUCTORI, POLISTISTI SI CURSANTI, SALTATI DE PROCURORI. UPDATE

De asemenea, politistii pun in executare 11 MANDATE de ADUCERE, intr-un dosar privind savarsirea infractiunii de EVAZIUNE FISCALA.

Din datele si probele administrate in cauza a rezultat faptul ca, persoanele banuite ar fi constituit un circuit financiar fictiv, evidentiind in actele contabile cheltuieli care nu ar fi avut la baza operatiuni reale, ori evidentierea unor operatiuni fictive, constand in achizitionarea de europaleti.

Prejudiciul adus bugetului general consolidat al statului este estimat la 270.000 de euro.

Sursa foto: realitatea