PERCHEZITII in BUCURESTI si ILFOV la comerciantii de BIJUTERII si COSMETICE contrafacute

Politistii efectueaza, joi, opt PERCHEZITII in Bucuresti si Ilfov, la sediile unor firme, la un complex comercial si la locuintele a trei persoane suspectate de EVAZIUNE FISCALA, dupa ce au vandut pe internet bijuterii si produse cosmetice contrafacute.

PERCHEZITII sunt facute de politistii Directiei de Investigare a Fraudelor, la locuintele a trei persoane, la sediul a doua societati comerciale, la doua puncte de lucru dintr-un complex comercial si la un depozit, se arata intr-un comunicat de presa al Politiei Romane.

Politistii ridica inscrisuri de la doua societati de curierat si pun in executare cinci MANDATE de ADUCERE.

Citeste si: GORJ: Tineri RETINUTI pentru TRAFIC de DROGURI

Sapte persoane sunt SUSPECTATE, in acest caz, de EVAZIUNE FISCALA si punere in circulatie de BIJUTERII si cosmetice CONTRAFACUTE. Acestea ar fi fost vandute prin intermediul unei pagini de internet, fara evidentierea operatiunilor in contabilitate, pentru a nu fi platite taxele si impozitele datorate bugetului de stat, a precizat Politia Romana.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, numai in ultimele doua luni, de cand suspectii sunt monitorizati de politisti, PREJUDICIUL produs prin EVAZIUNE FISCALA ar fi de aproximativ 100.000 de euro.

Citeste si: PERCHEZITII la TRAFICANTII de TUTUN. PREJUDICIUL: peste MILION de euro 

Sursele citate au precizat ca BIJUTERIILE si produsele cosmetice CONTRAFACUTE erau vandute prin intermediul unui site care are punctul de lucru in complexul comercial Dragonul Rosu si ii apartine lui BOGDAN RADULESCU, primul sot al Mihaelei Radulescu.

Cercetarile sunt efectuate intr-un DOSAR PENAL aflat sub supravegherea procurorilor de la Parchetul Tribunalului Bucuresti.

Sursa foto: realitatea.net