PERCHEZITII in Bucuresti si in sase judete, la persoane banuite de producerea si comertul cu MEDICAMENTE INTERZISE

Politisti din cadrul Directiei de Investigare a Fraudelor din IGPR desfasoara vineri dimineata 26 PERCHEZITII pe raza municipiului Bucuresti si a judetelor Arges, Calarasi, Iasi, Salaj, Bihor si Timis, la domiciliile mai multor persoane, in locuri de productie si depozitare a SUBSTANTELOR INTERZISE, au anuntat reprezentantii Politiei Romane.

Potrivit sursei citate, actiunea vizeaza trei grupari infractionale implicate in productia, depozitarea si comercializarea ilegala in Romania si in alte state comunitare de PRODUSE MEDICAMENTOASE INTERZISE.

Citeste si: PERCHEZITII in sase judete, la persoane banuite de EVAZIUNE FISCALA si SPALARE DE BANI

In cauza, sunt efectuate cercetari fata de 22 persoane, sub aspectul savarsirii infractiunilor de constituire a unui grup infractional organizat, falsificarea sau substituirea de alimente ori alte produse, in forma continuata, evaziune fiscala si comercializarea de produse alterate in forma continuata.

Prejudiciul cauzat bugetului de stat estimat pana in prezent depaseste 1.000.000 de lei.

Citeste si: PERCHEZITII in patru judete la membrii unei retele specializate in FRAUDE BANCARE in SUA

Vor fi puse in aplicare 22 de mandate de aducere pe numele celor banuiti, urmand a fi dispuse masuri conform prevederilor procesual penale in vigoare.

Actiunea se desfasoara sub coordonarea Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti.