PERCHEZITII in BUCURESTI si patru JUDETE intr-un dosar de INSELACIUNE

Politistii prahoveni efectueaza, miercuri, o serie de PERCHEZITII in municipiul BUCURESTI si in patru JUDETE intr-un dosar care vizeaza persoane banuite ca ar fi comis INSELACIUNI prin metoda ‘ACCIDENTUL’ si o TALHARIE, informeaza Agerpres.

Potrivit unui comunicat de presa al Inspectoratului Judetean de Politie Prahova, politistii de investigatii criminale din cadrul Politiei Municipiului Ploiesti, sprijiniti de luptatori ai Serviciului de Actiuni Speciale, efectueaza sase PERCHEZITII in BUCURESTI si in judetele Iasi, Bacau, Tulcea si Galati.

CITESTE SI: PERCHEZITII DNA LA TREI FOSTI OFITERI SRI DIN JUDETUL PRAHOVA

Descinderile vizeaza indivizi banuiti ca, in perioada iulie – decembrie 2015, au abordat victimele sub pretextul ca o persoana apropiata ar fi produs un un accident rutier grav, determinandu-le sa inmaneze o suma de bani necesara acoperirii cheltuielilor medicale sau mituirii organelor judiciare.

Infractiunile au avut loc in judetele Prahova, Bacau, Iasi, Suceava, Tulcea si Galati, prejudiciul creat prin infractiunile comise fiind estimat in acest moment la 100.000 de lei si 14.000 de euro. Anchetatorii vor pune in aplicare noua mandate de aducere, persoanele depistate urmand sa fie conduse la sediul Politiei, pentru audieri.

Actiunea beneficiaza de suportul de specialitate al Directiei Operatiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane.

Sursa foto: adevarul