PERCHEZITII in Bucuresti si trei judete intr-un dosar de EVAZIUNE FISCALA

Agenti din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Ilfov efectueaza, joi dimineata, o serie de 12 PERCHEZITII pentru probarea activitatii infractionale a unor persoane banuite ca ar fi cauzat bugetului de stat un PREJUDICIU de aproximativ 1.000.000 de lei, prin EVAZIUNE FISCALA. O grupare infractionala importa jucarii chinezesti, iar in acte pretindea ca importa materiale de constructii si ridica blocuri si vile.

Joi, 9 iulie, politistii de investigare a criminalitatii economice din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Ilfov, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Ilfov, efectueaza 12 PERCHEZITII la domiciliile mai multor persoane banuite de EVAZIUNE FISCALA in domeniul constructiilor si la sediile firmelor administrate de catre acestea.

CITESTE SI: PERCHEZITII de amploare in Bucuresti si 15 judete intr-un dosar de EVAZIUNE FISCALA 

PERCHEZITIILE se desfasoara pe raza municipiului Bucuresti si a judetelor Ilfov, Calarasi si Teleorman, 14 persoane urmand a fi conduse la audieri.

Din cercetari a reiesit ca, in perioada noiembrie 2013 – august 2014, reprezentantii unei firme, prin intermediul mai multor societati comerciale de tip fantoma, ar fi achizitionat materiale de constructii si ar fi incheiat contracte de executie lucrari, in mod fictiv, in vederea sustragerii de la plata T.V.A. si a impozitului pe profit. In realitate, acestia importau jucarii si haine chinezesti.

PREJUDICIUL cauzat bugetului de stat este de aproximativ 1.000.000 de lei.

Sursa foto: realitatea.net