PERCHEZITII in GORJ intr-un dosar de EVAZIUNE FISCALA si SPALARE de BANI

Politistii gorjeni efectueaza, miercuri dimineata, o serie de 14 PERCHEZITII, vizate fiind o institutie publica, un lacas de cult, doua societati comerciale, precum si domiciliile unor persoane, a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Gorj, Lucian Stroe.

Sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe langa Curtea de Apel Craiova, politistii efectueaza PERCHEZITII DOMICILIARE, pe raza judetului Gorj, la persoane banuite de EVAZIUNE FISCALA si SPALARE de BANI, se arata intr-un comunicat de presa al IGPR.

CITESTE SI: PERCHEZITII DNA la PRIMARIA TARGU JIU in dosarul PERMISELOR AUTO. Precizari de la PRIMARUL FLORIN CARCIUMARU. UPDATE 

“Din cercetari a reiesit ca, in perioada 2013 — 2015, persoanele vizate ar fi inregistrat in evidentele contabile ale unor societati comerciale, achizitii publice ce reprezinta operatiuni fiscale nereale. De asemenea, sumele de bani provenite din infractiuni erau introduse in circuitele financiare ale unor societati comerciale. Prejudiciul cauzat bugetului consolidat al statului este de peste 2,8 milioane de lei. Persoanele banuite vor fi conduse la sediul Inspectoratului de Politie Judetean Gorj, pentru audieri si dispunerea masurilor legale”, se mai precizeaza in comunicatul de presa.

CITESTE SI: PERCHEZITII in BUCURESTI si 3 JUDETE la EVAZIONISTII din domeniul ENERGETIC 

Actiunea se desfasoara cu sprijinul de specialitate al Serviciului Roman de Informatii.

Sursa foto: adevarul.ro