PERCHEZITII in Iasi, intr-un dosar de EVAZIUNE si SPALARE DE BANI cu un prejudiciu de trei milioane de lei

Politistii din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor fac, joi dimineata, zece PERCHEZITII in judetul Iasi, intr-un dosar de EVAZIUNE FISCALA si SPALARE DE BANI in care sunt vizate sase firme, potrivit unui comunicat al Inspectoratului General al Politiei Romane.

Sapte dintre PERCHEZITII sunt facute in localitatea Ciurea, iar celelalte trei, in orasul Harlau. La actiuni participa 120 de politisti, care sunt sprijiniti de luptatori ai Serviciului de Actiuni Speciale si jandarmi.

Citeste si: PERCHEZITII la Ploiesti, intr-un dosar de EVAZIUNE FISCALA in domeniul achizitiilor intracomunitare si comertului cu peste

Anchetatorii au descins la locuintele a 13 persoane banuite de EVAZIUNE FISCALA si SPALARE DE BANI, fiind vizata activitatea infractionala a sase societati comerciale, precum si relatiile acestora cu alte 35 de firme, mai precizeaza sursa citata.

Cele 13 persoane nu ar fi inregistrat sau ar fi inregistrat fictiv in actele contabile operatiunile economice desfasurate, in mai multe domenii economice, creand un prejudiciu de aproximativ 3.000.000 de lei.