PERCHEZITII la CAN-CAN TV si la cateva cabinete de avocatura din Capitala. Patroni de presa implicati in SPALARE de BANI si TRAFIC de INFLUENTA

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) efectueaza, miercuri dimineata, o serie de douazeci de PERCHEZITII la sediul firmei CANCAN TV SRL din zona Baneasa dar si la mai multe cabinete de avocatura. Politicieni si patroni de presa ar fi implicati intr-un dosar de TRAFIC de INFLUENTA si SPALARE de BANI, sustin surse judiciare citate de postul Realitatea Tv.

Faptele vizate din dosarul instrumentat de procurorii anticoruptie, TRAFIC de INFLUENTA si SPALARE de BANI, ar fi fost comise in perioada 2011 – 2012.

Conform surselor citate, dupa finalizarea PERCHEZITIILOR vor fi adusi la audieri cei implicati in dosarul de coruptie.

„Procurori din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie – Sectia de combatere a infractiunilor asimilate infractiunilor de coruptie efectueaza cercetari intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea unor infractiuni de coruptie, comise in perioada 2010-2015.

In cursul zilei de 7 octombrie 2015, ca urmare a obtinerii autorizarilor legale de la instanta competenta, sunt efectuate perchezitii domiciliare in 26 locatii situate in municipiul Bucuresti si judetul Ilfov, dintre care una este sediul unei institutii publice, restul reprezentand domiciliile unor persoane fizice si sediile unor societati comerciale.

In cauza, procurorii beneficiaza de sprijin de specialitate din partea Serviciului Roman de Informatii si din partea Brigazii Speciale de Interventie a Jandarmeriei.

Raportat la actele procedurale efectuate in prezenta cauza, precizam ca, atunci cand imprejurarile vor permite, vom fi in masura sa oferim detalii suplimentare”.

Vom reveni cu amanunte.

Sursa foto: cancan