PERCHEZITII la casa lui VIOREL LIS, chiriasii aveau salon de masaj erotic

PERCHEZITII LA CASA LUI VIOREL LIS, UNDE S-A DESCOPERIT CA FUNCTIONA UN SALON DE MASAJ EROTIC. Perchezitiile au inceput in aceasta dimineata, la ora 06.00, iar politistii au fost in 16 locatii, una dintre ele fiind si casa lui VIOREL LIS , fost primar al Capitalei.

Casa lui VIOREL LIS, situata intr-un cartier din nordul Bucurestiului, este una inchiriata, iar chiriasii de acolo aveau un salon de masaj erotic. Au fost duse la audieri 12 persoane, proxeneti si mai multe fete care erau angajate la salonul de masaj erotic. Fetele percepeau taxe cuprinse intre 100 si 600 de euro.

Afla aici mai mult despre perchezitiile in dosarul saloanelor de masaj erotic din Capitala

Mai multe perchezitii au loc, marti, la membrii unei retele suspectate de proxenetism si prostitutie de lux, ce functiona sub paravanul unor saloane de masaj erotic. Una din cele 16 adrese perchezitionate este casa fostului primar al Bucurestiului, Viorel Lis.

Potrivit anchetatorilor, tinerele primeau de la clienti 100 de euro pentru o partida de sex si 600 de euro pentru o noapte. Peste 30 de persoane vor fi duse pentru audieri la sediul Politiei Capitalei.

Citeste si: Peste 50 de politisti efectueza PERCHEZITII in Constanta, Ialomita si Bacau 

Foto: Realitatea TV