PERCHEZITII la CONTRABADISTII de TIGARI si ALCOOL din SUCEAVA

Politistii Inspectoratului Judetean de Politie Suceava efectueaza, joi dimineata, o serie de 11 PERCHEZITII, fiind vizate mai multe persoane care, in perioada 2014 – 2015, ar fi dezvoltat un mecanism infractional, avand ca scop introducerea in tara, transportul si comercializarea frauduloasa de tigarete si alcool de contrabanda, a anuntat IGPR.

“Peste 30 de politisti din cadrul Politiei Municipiului Suceava, sprijiniti de luptatori ai Serviciului de Actiuni Speciale — IPJ Suceava, desfasoara la aceasta ora o actiune de amploare pentru destructurarea unui grup infractional, specializat in contrabanda cu tigari si alcool de provenienta extracomunitara. In baza autorizatiilor emise de Judecatoria Suceava, sunt efectuate 11 perchezitii domiciliare in zona limitrofa a municipiului Suceava”, se arata intr-un comunicat al IGPR.

CITESTE SI: PERCHEZITII la CONTRABANDISTII de TIGARI din JUDETUL ARGES 

Potrivit sursei citate, activitatile investigative si de cercetare penala sunt desfasurate sub coordonarea Parchetului de pe langa Judecatoria Suceava, urmand a fi puse in executare mandate de aducere privind persoanele implicate in activitatile ilicite.

CITESTE SI: PERCHEZITII la EVAZIONISTII din judetele NEAMT, IASI si SUCEAVA. PREJUDICIU URIAS 

Sursa foto: adevarul.ro