PERCHEZITII la CONTRABANDISTII cu TIGARI din CONSTANTA

Peste 50 de politisti din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Constanta efectueaza, miercuri dimineata, o serie de 10 PERCHEZITII domiciliare, in municipiul CONSTANTA, la persoane banuite de CONTRABANDA cu TIGARETE, informeaza un comunicat al IGPR, remis presei.

“Din cercetari a reiesit ca, in cursul acestui an, persoanele in cauza ar fi comercializat, catre diferite persoane fizice, importante cantitati de tigarete netimbrate sau avand aplicate banderole de marcare emise de catre autoritati straine. Tigaretele ar fi fost achizitionate in mod fraudulos, in scop de revanzare, cunoscand faptul ca proveneau din alte state si ca au fost introduse in Romania in scopuri ilicite”, precizeaza sursa citata.

CITESTE SI: Politisti RETINUTI in urma PERCHEZITIILOR la suspecti de CORUPTIE si FURTURI din PORTUL CONSTANTA 

Conform comunicatului IGPR, persoanele in cauza vor fi conduse la sediul IPJ Constanta, pentru audieri si dispunerea masurilor legale. Activitatile se desfasoara in cadrul unui dosar penal, instrumentat de Serviciul de Investigare a Criminalitatii Economice din cadrul IPJ Constanta, sub supravegherea Parchetului de pe langa Judecatoria Constanta.

Actiunea beneficiaza de suportul de specialitate al Departamentului de Informatii si Protectie Interna.

CITESTE SI: CONSTANTA: PERCHEZITII la EVAZIONISTII din domeniul CONSTRUCTIILOR 

Sursa foto: jurnalul.ro