PERCHEZITII la domiciliul sefului POLITIEI de FRONTIERA din SUCEAVA

Politistii si PROCURORII Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) efectueaza, duminica, PERCHEZITII la domiciliul sefului Sectorului Teritorial al Politiei de Frontiera Suceava, MIHAI PRELIPCEAN, in localitatea Voitinel. De asemenea, au loc PERCHEZITII la Primaria Radauti si la domiciliul lui COSTEL BABIUC, om de afaceri din Radauti.

Totodata, de aproximativ trei ore au loc PERCHEZITII in biroul sefului Sectiei urmariri penale din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Suceava, DUMITRU DAMBU. Potrivit unor surse, PERCHEZITII ar avea loc si la domiciliul magistratului. DUMITRU DAMBU se afla in prezent la Parchetul Suceava si este insotit de avocatul sau, Vargan Viorica.

CITESTE SI: PERCHEZITII ale procurorilor DNA in Suceava si Radauti. Sunt vizate institutii judiciare si firme

Procurori, jandarmi si politisti au DESCINS, duminica dimineata, la 14 adrese din municipiile Suceava si Radauti, dar si in alte locatii din judet, sedii ale unor institutii judiciare, societati comerciale si domicilii ale unor persoane, intr-un dosar de CORUPTIE JUDICIARA.
DNA efectueaza cercetari intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea, intre anii 2011 si 2014, precum si 2005 – 2006 a unor fapte de CORUPTIE JUDICIARA si infractiuni asimilate celor de CORUPTIE. 

CITESTE SI: PERCHEZITII la operatori economici din Bucuresti si Giurgiu si la sediul unei autoritati publice 

Sursa foto: adevarul.ro