FRAUDE CU FONDURI EUROPENE. Perchezitii la doua institutii intr-un dosar de CORUPTIE

Politistii si procurorii au DESCINS, marti dimineata, la 16 adrese din Botosani si Suceava intr-un dosar care implica infractiuni de CORUPTIE. Oamenii legii suspecteaza folosirea ilegala de FONDURI EUROPENE, motiv pentru care sunt vizate si doua INSTITUTII PUBLICE.

“Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie –  Serviciul Teritorial Suceava efectueaza cercetari intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni de savarsire a unor infractiuni de CORUPTIE, conexe infractiunilor de CORUPTIE si privind obtinerea nelegala de FONDURI EUROPENE.

Citeste si: PRESEDINTELE SIVECO, IRINA SOCOL, RAMANE IN AREST IN DOSARUL DE EVAZIUNE FISCALA

In cursul zilei de 23 septembrie 2014, ca urmare a obtinerii autorizarilor legale de la instanta competenta, sunt efectuate 16 PERCHEZITII domiciliare in locatii situate in judetele Botosani si Suceava, dintre care doua la sedii de INSTITUTII PUBLICE, iar restul la punctele de lucru ale unor societati comerciale si la domiciliile unor persoane fizice.

In cauza, procurorii beneficiaza de sprijin de specialitate din partea Serviciului Roman de Informatii, precum si al Brigazii Speciale de Interventie a Jandarmeriei”, precizeaza un comunicat al DNA.

PROCURORI PERCHEZITIONEAZA SEDIILE FIRMELOR FONDATE DE SENATORUL PSD RADU OPREA