Perchezitii la EVAZIONISTI de fructe si legume. Functionari din MINISTERUL DE FINANTE, banuiti ca fac parte din retea

PERCHEZITII de amploare, miercuri dimineata, la mai multe DEPOZITE DE LEGUME SI FRUCTE din Capitala si judetul Ilfov, dar si la locuintele unor suspecti banuiti ca au prejudiciat statul cu peste 20 de milioane de euro. Printre cei vizati se numara si FUNCTIONARI ai Ministerului de Finante.

Update 10:15. In dosar este vizat un grup infractional format din mai multi cetateni arabi si romani. Acestia se ocupau cu importuri de fructe si legume, fiind sprijiniti de doi ANGAJATI ai Ministerului de Finante. Perchezitiile in dosarul de evaziune fiscala au loc in peste 40 de locatii, atat depozite de fructe si legume, cat si locuinte ale suspectilor.

Actiunea este organizata de DIICOT Bucuresti si are in vedere peste 30 de persoane. Toti acestia vor fi dus la audieri, atat ca martori, cat si ca invinuiti, informeaza B1 TV.

Citeste si: PERCHEZITII LA PERSOANE BANUITE DE EVAZIUNE FISCALA

PERCHEZITIILE oamenilor legii au loc mai multe DEPOZITE DE FRUCTE SI LEGUME, cat si la locuintele celor vizati, acolo unde politistii ridica mai multe documente. Suspectii, printre care si FUNCTIONARI din Ministerul de Finante, sunt banuite ca au pus la punct o retea infractionala prin care aduceau legume si UE si din afara Europei, neplatind taxele la stat. In acest caz a fost stabilit un prejudiciu de peste 20 de milioane de euro.

CONTROL LA ANTREFRIG: PERCHEZITII LA SEDIUL A ZECI DE FIRME DIN CAPITALA SI ILFOV

Sursa foto: citynews.ro