PERCHEZITII la EXECUTORII JUDECATORESTI din Bucuresti, Ilfov si Ialomita. PREJUDICIU URIAS. UPDATE

Politistii efectueaza, luni dimineata, o serie de 15 PERCHEZITII DOMICILIARE, in BUCURESTI si in judetele ILFOV si IALOMITA, la persoane banuite de comiterea unor infractiuni de EVAZIUNE FISCALA.

Peste 70 de politisti participa la actiune, iar PREJUDICIUL cauzat bugetului de stat prin comiterea de infractiuni este estimat la 3 MILIOANE de euro, arata un comunicat al Politiei Romane.

CITESTE SI: CONSTANTA: PERCHEZITII la HOTII de artefacte si monede din siturile arheologice 

Vor fi puse in aplicare si 8 MANDATE de ADUCERE emise pe numele persoanelor banuite de comiterea de infractiuni, urmand ca, cei in cauza sa fie condusi la sediul Politiei, pentru audieri si dispunerea masurilor procedurale ce se impun.

Activitatile sunt efectuate intr-o cauza penala ce vizeaza activitatea infractionala a lucratorilor unui birou de EXECUTOR JUDECATORESC si a reprezentantilor a 10 de societati comerciale, ce sunt banuiti de comiterea infractiunilor de evaziune fiscala, savarsita prin sustragerea de la plata taxelor si impozitelor catre bugetul de stat, prin evidentierea unor operatiuni comerciale fictive.

CITESTE SI: PERCHEZITII DIICOT la FALSIFICATORII de BANCNOTE din judetul TIMIS 

Sursa foto: realitatea.net