PERCHEZITII la FIRME de TRANSPORT din BUCURESTI si SASE JUDETE

O serie de 30 de PERCHEZITII sunt efectuate, joi, de politistii de la Serviciul de Investigare a Fraudelor din Sectorul 2 la firme de transporturi unde exista suspiciuni de EVAZIUNE FISCALA cu un prejudiciu de doua milioane de lei, informeaza Politia Capitalei, citata de News.ro.

Peste 80 de politisti din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti, sub supravegherea Parchetului de pe lânga Tribunalul Bucuresti pun in aplicare,  joi,  30 de mandate de perchezitie domiciliara in municipiul Bucuresti si judetele Ilfov, Giurgiu, Calarasi, Constanta, Buzau si Olt, mai arata Politia Capitalei.

La finalul perchezitiilor vor fi duse la audieri 19 persoane pe numele carora au fost emise mandate de aducere. Dosarul a fost deschis pentru infractiuni de evaziune fiscala in domeniul transporturilor.

“Din datele si probele administrate in cauza, rezulta presupunerea rezonabila ca banuitii, prin intermediul mai multor societati comerciale, au inregistrat achizitii fictive de marfuri si servicii, beneficiind astfel de deducerea ilicita a unor taxe si impozite. Prejudiciul creat bugetului consolidat al statului este estimat la 2.000.000 de lei”, arata anchetatorii.

Sursa foto: jurnalul