Perchezitii la firme EVAZIONISTE din Cluj si Bistrita Nasaud

Un numar de 14 PERCHEZITII au loc, joi dimineata, la sedii de firme si persoane din Cluj si Bistrita-Nasaud, suspectate de EVAZIUNE FISCALA si SPALARE DE BANI prin tranzactii cu materiale de constructii, prejudiciul fiind de aproximativ 40 de milioane de lei.

Potrivit unui comunicat de presa transmis de Politia Judeteana Cluj, joi dimineata au loc 14 PERCHEZITII la locuinte si sedii ale unor firme din judetele Cluj si Bistrita-Nasaud, in actiuni fiind angrenati 70 de politisti.

Citeste si: UPDATE. NOI NUME GRELE APAR IN DOSARUL MICROSOFT! REMUS TRUICA, DORIN COCOS SI CATALIN HARNAGEA, VIZATI IN ANCHETA

“70 de politisti de investigare a fraudelor, criminalisti, de investigatii criminale si luptatori ai structurilor de actiuni speciale din cadrul inspectoratelor de politie judetene Cluj si Bistrita-Nasaud fac 14 PERCHEZITII la mai multe locuinte si sedii ale unor societati comerciale. Activitatile vizeaza mai multe persoane banuite de EVAZIUNE FISCALA si SPALARE DE BANI, prin efectuarea unor tranzactii comerciale cu materiale de constructii”, se arata in comunicat.

Potrivit sursei citate, PREJUDICIUL in aceasta cauza se ridica la aproximativ 40 de milioane de lei, iar actiunea politistilor beneficiaza de sprijinul informativ si tehnic al SRI.

PRIM-PROCUROR DIN ORSOVA, RETINUT DE DNA