PERCHEZITII la FIRMELE de PAZA din BUCURESTI si 8 judete intr-un dosar de EVAZIUNE. PREJUDICIU: 3 milioane de euro

Politistii deruleaza, marti dimineata, o serie de PERCHEZITII la FIRME de PAZA din Capitala, intr-un dosar de EVAZIUNE FISCALA. PREJUDICIUL din DOSAR este unul URIAS: 3 milioane de euro.

PERCHEZITII de AMPLOARE au loc, marti dimineata, la mai multe FIRME de PAZA, acuzate de EVAZIUNE FISCALA, informeaza televiziunile de stiri.

Politistii din Bucuresti efectueaza 75 de PERCHEZITII, in municipiul Bucuresti si 8 judete, la persoane banuite de savarsirea infractiunilor de EVAZIUNE FISCALA si SPALARE de BANI. Vor fi puse in executare 58 de mandate de aducere, se arata intr-un comunicat al Politiei Romane.

La data de 28 aprilie a.c., politistii din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti, sub supravegherea Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti, au descins la 75 de adrese din municipiul Bucuresti si din judetele Ilfov, Timis, Calarasi, Buzau, Teleorman, Bacau, Prahova si Ialomita.

La activitati participa politisti din cadrul inspectoratelor de politie  judetene Ilfov, Timis, Calarasi, Buzau, Teleorman si Bacau. Din cercetari a reiesit ca cei in cauza, prin intermediul unor societati fantoma, ar fi inregistrat operatiuni fictive, in scopul deducerii ilicite de T.V.A..

PREJUDICIUL cauzat bugetului de stat este estimat la 3 MILIOANE EURO, iar suma totala spalata prin circuitul evazionist se ridica la aproximativ 10 milioane de euro. Vor fi puse in aplicare 58 de mandate de aducere, persoanele depistate urmand a fi conduse la audieri si dispunerea masurilor legale.

Stire in curs de actualizare.

Sursa foto: adevarul.ro