PERCHEZITII la hoti de produse petroliere. Prejudiciul se ridica la aproape doua milioane de lei

Politistii efectueaza, marti dimineata, 112 PERCHEZITII in judetele Ialomita, Buzau, Braila si in Bucuresti la locuintele unor persoane fizice banuite de furt de PRODUSE PETROLIERE, 108 persoane urmand a fi duse la audieri.

“In cadrul activitatilor, desfasurate in doua dosare penale instrumentate de politistii ialomiteni, sub supravegherea Parchetelor de pe langa Judecatoriile Urziceni si Slobozia, se urmareste depistarea bunurilor susceptibile a proveni din savarsirea acestor infractiuni si a bunurilor folosite la comiterea faptelor”, se arata in comunicatul de presa transmis de Inspectoratul General al Politiei Romane (IGPR).

Citeste si: PERCHEZITII LA CRAIOVA: 14 PERSOANE AU FOST DUSE LA AUDIERI INTR-UN DOSAR DE EVAZIUNE FISCALA

PREJUDICIUL este estimat la peste 1,8 milioane de lei, precizeaza sursa citata.

Persoanele vizate sunt banuite ca au furat PRODUSE PETROLIERE din rezervoare de pe raza judetului Ialomita, precum si de la depozite de colectare de titei.

Actiunea se desfasoara sub coordonarea de specialitate a Directiei de Investigatii Criminale — IGPR, la care participa peste 650 de politisti din cadrul IPJ Ialomita, IPJ Buzau, IPJ Braila si DGPMB, si beneficiaza de suportul de specialitate al Directiei Operatiuni Speciale din cadrul IGPR si al DIPI.

PERCHEZITII LA CJ BRASOV. PRESEDINTELE ARISTOTEL CANCESCU AUDIAT LA DNA. UPDATE