PERCHEZITII la HOTII de COMBUSTIBIL de la CFR: Sunt vizate 30 de adrese din Capitala si judetul Giurgiu

perchezitii, service auto, bucuresti, politie capitala, mandate de aducere, evaziune fiscala, sustragere plati obligatii fiscale

O serie de PERCHEZITII au loc, miercuri dimineata, la 30 de adrese din Capitala si judetul Giurgiu, actiunea comuna a procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) si ai Directiei Generale Anticoruptie (DGA) din Bucuresti.

PERCHEZITII aflate in curs de desfasurare vizeaza HOTII de COMBUSTIBIL de la CFR Giurgiu. RETEAUA era sprijinita de POLITIA CFR. Cele 30 de adrese verificate de POLITISTI se afla atat in Bucuresti, cat si in judetul Giurgiu.

Citeste si: PERCHEZITII la persoane banuite de FURTURI DIN LOCUINTE 

Conform primelor informatii, angajati ai CFR Giurgiu impreuna cu alte persoane si sub protectia unor angajati ai POLITIEI CFR au furat sute de tone de COMBUSTIBIL de la CFR.

In urma acestor perchezitii, 38 de PERSOANE au fost RETINUTE si urmeaza a fi PREZENTATE in fata JUDECATORILOR cu propunere de ARESTARE preventiva.

Citeste si: PERCHEZITII la Ploiesti, intr-un dosar de EVAZIUNE FISCALA in domeniul achizitiilor intracomunitare si comertului cu peste 

Sursa foto: jurnalul.ro