PERCHEZITII la IPJ BIHOR! VASILE BLAGA AUDIAT la DNA

Copresedintele PNL VASILE BLAGA s-a prezentat, luni dimineata, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie (DNA), informeaza postul de televiziune Digi24. BLAGA a declarat la sosire ca a fost citat ca martor intr-o dosar inregistrat in cursul acestui an pe rolul parchetului anticoruptie. Tot in aceasta dimineata au loc o serie de perchezitii la sediul IPJ Bihor. Chestorul LIVIU POPA, seful Inspectoratului, printre cei vizati.

UPDATE: Surse judiciare au declarat pentru jurnalistii de la HotNews.ro ca dosarul in care a fost audiat VASILE BLAGA in calitate de martor nu vizeaza accidentul de masina. Ar fi vorba de un dosar de mita la IJP Bihor!

STIRE INITIALA

“Am fost chemat in calitate de martor in dosarul 175/2016”, le-a declarat VASILE BLAGA jurnalistilor prezenti la sediul DNA, precizand ca nu are “habar” despre ce e vorba, informeaza Agerpres. Ulterior, VASILE BLAGA a declarat, la plecarea de la sediul DNA, ca dosarul vizeaza un accident rutier usor produs in data de 5 septembrie 2016. Amintim ca la acea data masina lui VASILE BLAGA, un BMW din 2001, a fost implicata intr-o tamponare, la volan aflandu-se chestorul LIVIU POPA, seful Inspectoratului de Politie al Judetului Bihor.

CITESTE SI: LIVIU POPA, seful IPJ BIHOR, A FACUT ACCIDENT CU MASINA LUI VASILE BLAGA

VASILE BLAGA a precizat, in legatura cu accidentul, ca el este acela care i-a solicitat chestorului sa scoata masina din cand in cand pentru ca este vorba despre un autovehicul vechi si nu e bine sa nu stea nepornita o perioada indelungata de timp.

Copresedintele PNL a adaugat ca accidentul a fost unul usor, rezultand intr-un far spart si bara de protectie indoita. Dea semenea, VASILE BLAGA a mai adaugat ca seful IPJ Bihor se afla in timpul sau liber. Amintim ca seful Inspectoratului de Politie al Judetului Bihor, chestorul LIVIU POPA, a fost implicat, in 5 septembrie, intr-un accident de circulatie pe centura municipiului Brasov, nota presa locala la vremea respectiva.

Sursa foto: pnl