Perchezitii la locuinta unui suspect de PEDOFILIE. Ademenea COPIII in scari de bloc

Un barbat suspectat ca A VIOLAT opt COPII, cu varste intre 5 si 10 ani, a fost prins joi, locuinta acestuia fiind perchezitionata de politistii si procurorii bucuresteni, care au informatii ca a fost profesor si ofiter MApN.

Suspectul, potrivit unor surse din Politie citate de Mediafax, este un barbat in varsta de 64 de ani, fost profesor si fost cadru al Directiei de Informatii Militare a MApN inainte de revolutie.

Citeste si: SOCANT IN ROMANIA! PARINTII, NEVOITI SA ISI RECUNOASCA COPILELE IN FILME XXX. FOTO IN ARTICOL

Barbatul cauta, in apropiera scolilor sau in zona blocurilor, COPII care nu erau insotiti, pe care ii ademenea si ii ducea in locuri necirculate sau in scari de bloc, unde ii VIOLA, au precizat sursele citate.

Anchetatorii au probat, pana in prezent, opt fapte de PEDOFILIE, in perioada 2013-2014, insa barbatul este suspectat ca ar fi comis si alte VIOLURI, in anul 2012.

Barbatul a mai fost condamnat pentru PEDOFILIE, inainte de 1989, perioada in care era ofiter MApN si activa la Directia de Informatii Militare.

Citeste si: BARBAT DE 70 DE ANI ARESTAT, DUPA CE A VIOLAT O FETITA DE NOUA ANI

Dupa ce a iesit de la inchisoare, barbatul ar fi fost angajat in mai multe locuri, la un moment dat acesta fiind profesor, au precizat sursele citate. Cercetarile in acest caz au fost facute cu sprijinul de specialitate al Serviciului Roman de Informatii.

Sursa foto: realitatea.net