Perchezitii la mai multi INTERLOPI intr-un dosar de tentativa de OMOR

Politistii Capitalei efectueaza, joi, 20 de PERCHEZITII domiciliare la mai multi INTERLOPI, intr-un caz mai vechi care are ca obiect savarsirea tentativei de omor. In urma acestei actiuni, 26 de persoane vor fi duse la audieri.

Zece procurori de la Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti, alaturi de 200 de politisti de la Directia Generala a Politiei Municipiului Bucuresti efectueaza, joi, 20 de PERCHEZITII de amploare la mai multi INTERLOPI, informeaza B1 TV. In dosar este vizat si presedintele Federatiei Romane de Lupte, Razvan Parcalabu, care ar fi cautat de mascati.

Citeste si: GRUPARE DE TRAFICANTI DE DROGURI, DESTRUCTURATA DE PROCURORII DIICOT

Perchezitiile din aceasta dimineata au legatura cu un scandal din luna februarie, la un celebru restaurant din cartierul Drumul Taberei, care apartine lui Razvan Parcalabu.  Atunci, o persoana a fost injunghiata si mai multi interlopi au fost spitalizati. Dosarul are ca obiect savarsirea tentativei de omor, iar urmarirea penala s-a inceput in februarie 2014. Suspectii vor fi dusi la audieri.

Pe langa locuintele si masinile interlopilor, politistii efectueaza perchezitii si la sediile a doua societati comerciale.

PERCHEZITII PRINTRE EVAZIONISTII DIN STREHAIA. PRINTRE SUSPECTI, MATUSA LUI LEO DE LA STREHAIA!