PERCHEZITII la MEDIAPRO: ANDREI BONCEA, sotul LOREDANEI GROZA, AUDIAT la POLITIA CAPITALEI. UPDATE

Procurorii si politistii efectueaza, joi, o serie de noi PERCHEZITII in DOSARUL MEDIAPRO, fiind vizate 32 de persoane care sunt acuzate de EVAZIUNE FISCALA si SPALARE de BANI. PREJUDICIUL TOTAL estimat este de peste  6 milioane de euro.

UPDATE 15.50: ANDREI BONCEA, sotul artistei LOREDANA GROZA si fost director la PRO tv pana in primavara acestui an, este audiat la POLITIA CAPITALEI in acest dosar.

UPDATE 15.40: Mai multi directori din trustul MediaPro sunt audiati la aceasta ora la Politia Capitalei.

PERCHEZITIILE se desfasoara la aceasta ora in BUCURESTI, ILFOV, DAMBOVITA, ARGES si BRAILA. Politistii vor pune in aplicare in baza a 27 de mandate de aducere, suspectii urmand a fi adusi la sediul Politiei Capitalei pentru audieri.

CITESTE SI: DOSARUL MEDIAPRO EXPLODEAZA: JURNALISTI cu GREUTATE sunt audiati la POLITIE 

Firme fantoma ar fi emis facturi fictive pentru servicii pe care nu le prestau dar pentru care MediaPro ar fi platit sume semnificative de bani, apoi banii erau retrasi din aceste firme si ajungeau la cei acuzati acum de spalare de bani. Printre acestia se numara si persoane din conducerea MediaPro.

CITESTE SI: PERCHEZITII la firme din trustul MediaPro pentru evaziune fiscala si spalare de bani. PREJUDICIUL, estimat la 1.5 milioane de euro 

Stire in curs de actualizare.

Sursa foto: realitatea.net