PERCHEZITII la membrii unei grupari specializate in INSELACIUNI CU MASINI DE CUSUT

Politistii de investigatii criminale din cadrul IPJ Prahova au efectuat miercuri dimineata zece perchezitii domiciliare, la persoane banuite de comiterea de INSELACIUNI CU MASINI DE CUSUT Singer, a anuntat Inspectoratul General al Politiei Romane.

Potrivit sursei citate, PERCHEZITIILE au fost efectuate in judetele Cluj si Alba, cu sprijinul politistilor de la IPJ Cluj si IPJ Alba. La activitati au participat si luptatori ai Serviciilor pentru Actiuni Speciale de la IPJ Prahova, IPJ Cluj si IPJ Alba.

Citeste si: PERCHEZITII la persoane banuite de o EVAZIUNE FISCALA de 1,8 milioane de euro. Gruparea era coordonata de un PREOT

In urma acestor PERCHEZITIILOR, au fost ridicate mai multe bunuri (masini de cusut, telefoane, cartele SIM, tablete), susceptibile a proveni din comiterea faptelor, iar sapte persoane vor fi conduse la sediul politiei, pentru audieri.

Din verificarile efectuate, a rezultat faptul ca acestia ar fi actionat in perioada decembrie 2013 – mai 2014, cauzand un prejudiciu de aproximativ 100.000 de lei.

Citeste si: PERCHEZITII la saloane de masaj erotic din Capitala

Politistii continua cercetarile, pentru stabilirea intregii activitati infractionale.

Sursa foto: ziarpiatraneamt.ro