PERCHEZITII la oameni de afaceri din cinci judete

Procurorii anticoruptie efectueaza marti 37 de PERCHEZITII in Bucuresti si judetele Timis, Mehedinti, Olt, Arges si Iasi la sediile unor societati comerciale si domiciliile unor persoane fizice intr-o cauza ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea de EVAZIUNE FISCALA, spalare de bani si aderare la un grup infractional organizat.

UPDATE 11.50: PERCHEZITIILE DNA efectuate marti in Bucuresti si judetele Timis, Mehedinti, Olt, Arges si Iasi vizeaza fapte care au legatura cu o societate care, prin reprezentantii ei legali, ar fi inregistrat FACTURI FALSE emise de mai multe firme, facturi care cuprindeau date nereale in ceea ce priveste livrarea de bunuri si/sau prestarea de servicii, au declarat surse judiciare, citate de Agerpres.

Stire initiala:

Potrivit unui comunicat al Directiei Nationale Anticoruptie (DNA), perchezitiile de pe raza judetului Mehedinti sunt efectuate impreuna cu ofiteri de politie din cadrul IGPR — Directia de Investigare a Fraudelor.

Citeste si: PROCUROII DIICOT AU TRIMIS IN JUDECATA 30 DE PERSOANE PENTRU O EVAZIUNE DE 180 MILIOANE DE EURO

In urma descinderilor 22 de persoane vor fi duse la audieri, urmand a se stabili daca pe numele unora dintre ele vor fi emise ordonante de retinere.

In cauza procurorii beneficiaza de sprijin de specialitate din partea Serviciului Roman de Informatii si a Jandarmeriei Romane.