PERCHEZITII la OMNIASIG, SRI implicat in ancheta. UPDATE

UPDATE: 15.55: Conform ultimelor informatii prejudiciul cauzat de angajatii OMNIASIG este estimat la peste un milion de euro. 

PERCHEZITII de AMPLOARE au loc, miercuri, la toate sucursalele la nivel national ale societatii de asigurari OMNIASIG. Cateva persoane au fost deja puse sub urmarire penala. Potrivit primelor informatii este vorba de o serie de acuzatii de ABUZ in SERVICIU si de FALS INTELECTUAL. 

Procurorii, impreuna cu peste 100 de politisti, au efectuat, astazi, perchezitii la 49 de sedii Omniasig din Bucuresti si din tara, mai multi angajati fiind acuzati de abuz in serviciu.

“Procurori ai Sectiei de urmarire penala si criminalistica din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie efectueaza cercetari intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea de catre mai multe persoane a unor infractiuni de ABUZ in SERVICIU si FALS INTELECTUAL, pentru care a fost inceputa urmarirea penala.

Citeste si: PERCHEZITII la persoane banuite de o EVAZIUNE FISCALA de 1,8 milioane de euro. Gruparea era coordonata de un PREOT 

In cursul acestei zile, ca urmare a autorizarii de catre instanta competenta, sunt efectuate PERCHEZITII SIMULTANE in 49 de locatii (sedii centrale si sucursale ale unei societati de asigurare), situate pe raza municipiului Bucuresti si a tuturor judetelor din tara.

La desfasurarea acestor activitati, procurorii beneficiaza de sprijinul ofiterilor de politie judiciara (fiind angrenati aproximativ 100 de politisti) din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane – Directia de Investigare a Fraudelor, precum si de suportul tehnic si informativ al Serviciului Roman de Informatii (SRI).

Citeste si: Grup infractional specializat in TRAFIC DE MINORI SI PROXENETISM, destructurat 

Pe masura derularii cercetarilor, vom informa opinia publica cu privire la actele de URMARIRE PENALA ce se efectueaza in cauza si care pot fi date publicitatii raportat la normele procesual-penale”, se arata in comunicatul remis presei de Parchetul General.

Sursa foto: realitatea.net