PERCHEZITIILE LA OPERA ROMANA S-AU INCHEIAT. DIRECTORUL RAZVAN IOAN DINCA si alti FUNCTIONARI, AUDIATI DE PROCURORI. UPDATE

Procurorii DNA efectueaza, marti dimineata, o serie de PERCHEZITII la OPERA NATIONALA BUCURESTI, potrivit unor surse judiciare citate de postul B1 Tv. Sunt vizate CONTRACTE PUBLICE ILEGALE . PROCURORII cauta documente in birourile conducerii, iar directorul institutiei, RAZVAN IOAN DINCA, este audiat.

UPDATE 18:43: Perchezitiile efectuate de catre procurorii DNA s-au incheiat la OPERA NATIONALA BUCURESTI, insa AUDIERILE continua la Sectia 1 Politie. Potrivit jurnalistilor de la B1 TV, sunt vizate mai multe persoane cu functii de conducere care ar fi incheiat contracte de achizitii ilegale. 

RAZVAN IOAN DINCA  este directorul OPEREI NATIONALE BUCURESTI din decembrie 2012, cand a castigat concursul de proiecte de management organizat de Ministerul Culturii.

In august 2006, RAZVAN IOAN DINCA a fost numit director general al Teatrului National de Opereta “Ion Dacian” din Bucuresti, iar in 2007 a devenit director si manager de proiect al Festivalului International de Artele Spectacolului Muzical “Viata e Frumoasa!”. A regizat mai multe spectacole de teatru in tara si in Bucuresti. In perioada 2010-2012, RAZVAN IOAN DINCA a fost consilier al presedintelui-director general al Societatii Romane de Radiodifuziune.

In curs de actualizare.

Sursa foto: jurnalul.ro