PERCHEZITII la Parchetul Orsova. Prim-procurorul Carmen Sarboiu ridicat de PROCURORII DNA

Procurorii DNA efectueaza, marti, opt perchezitii in judetul Mehedinti, la Parchetul Judecatoriei Orsova, la locuinta sefului institutiei si la sediile unor firme, intr-un dosar in care sunt vizate fapte de coruptie, surse judicare declarand ca magistratul este suspectat de trafic de influenta.

Carmen Sarboiu, prim-procurorul Parchetului Judecatoriei Orsova, suspectata de DNA ca ar fi lua mita de la oameni de afaceri carora le promitea ca va interveni la factori de decizie in cazul unor presupuse fapte de evaziune comise de acestia, a fost ridicata de anchetatori de la locuinta sa.

CITESTE SI: Politistii fac 38 de perchezitii in 8 judete si in Capitala intr-un dosar de EVAZIUNE SI SPALARE DE BANI

Marti dimineata, in jurul orei 9.45, prim-procurorul Parchetului Judecatoriei Orsova, Carmen Sarboiu, a fost ridicata de la locuinta sa din Drobeta Turnu Severin, unde anchetatorii au facut perchezitii.

Carmen Sarboiu este transpoortata, cu o duba a Politiei, la sediul Parchetului Judecatoriei Orsova, unde ar urma sa aiba loc perchezitii. Totodata, de la locuinta prim-procurorului Parchetului Judecatoriei Orsova procurorii DNA au ridicat o cutie cu documente.

CITESTE SI: DNA face perchezitii la Ministerul Educatiei. Secretarul general IMPLICAT! UPDATE 

La ora transmiterii acestei stiri, in acest dosar au loc perchezitii si la Liceul “Traian Lalescu” din Orsova, dar si la sedii de firme si la locuintele unor oameni de afaceri. Potrivit unui comunicat al DNA, procurorii anticoruptie fac, marti dimineata, opt perchezitii in judetul Mehedinti, intr-un dosar in care sunt vizate fapte de coruptie.

Surse judiciare au declarat pentru Mediafax ca prim-procurorul Carmen Sarboiu este suspectata ca ar fi lua mita de la oameni de afaceri, carora le promitea ca va interveni la factori de decizie in cazul unor presupuse fapte de evaziune pe care le faceau acestia. Seful Parchetului Orsova ar fi primit, in schimb, bani si bunuri, printre care materiale de constructii, iar la cele doua vile ale sale ar fi fost trimisi oameni sa lucreze.

Sursa foto: jurnalul.ro