PERCHEZITII la persoane banuite de EVAZIUNE FISCALA

Politistii bihoreni de la investigarea fraudelor efectueaza marti dimineata sase PERCHEZITII la locuintele unor persoane banuite de EVAZIUNE FISCALA in domeniul achizitiilor intracomunitare de legume si fructe, a anuntat Inspectoratul General al Politiei Romane (IGPR).

Potrivit sursei citate, PERCHEZITIILE au loc in municipiile Oradea, Satu Mare si Timisoara. La actiune participa si procurori din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Bihor.

Citeste si: PERCHEZITI la spitale si institutii publice. Ministerul Sanatatii, spitalele Fundeni, Cantacuzino si Polizu, vizate de verificari

PERCHEZITIILE sunt efectuate la sediile sociale ale unor societati comerciale si locuintele a patru persoane banuite de comiterea infractiunii de EVAZIUNE FISCALA in domeniul achizitiilor intracomunitare de legume-fructe.

La actiune participa peste 30 de politisti ai Serviciului de Investigare a Fraudelor si Serviciului pentru Actiuni Speciale din cadrul IPJ Bihor si de la serviciile de investigarea fraudelor din cadrul IPJ Satu Mare si IPJ Timis.

Citeste si: PERCHEZITII la persoane banuite de TALHARII si FURTURI din locuinte si societati comerciale

Prejudiciul cauzat bugetului de stat este estimat la 2.500.000 de euro.

La finalizarea PERCHEZITIILOR, persoanele in cauza vor fi conduse la sediul Inspectoratului de Politie Judetean Bihor pentru audieri.

Actiunea beneficiaza de suportul de specialitate al Directiei Operatiuni Speciale din IGPR.

Sursa foto: citynews.ro