PERCHEZITII la persoane banuite de TALHARII si FURTURI din locuinte si societati comerciale

Politistii din Prahova efectueaza joi dimineata 15 PERCHEZITII domiciliare, la persoane banuite ca ar fi comis FURTURI din locuinte si societati comerciale, creand astfel un prejudiciu de aproximativ 250.000 de lei, a anuntat Inspectoratul General al Politiei Romane.

Potrivit sursei citate, politistii Serviciului de Investigatii Criminale din cadrul IPJ Prahova efectueaza 15 perchezitii domiciliare, dintre care 14 in Ploiesti, Barcanesti si Mizil, judetul Prahova si una in judetul Ilfov.

La actiuni mai participa si politisti ai Politiei Municipiului Ploiesti, ai Politiei orasului Urlati, ai Politiei Orasului Mizil, precum si luptatori ai Serviciului pentru Actiuni Speciale Prahova si jandarmi.

Citeste si: Doi MEDICI au fost retinuti dupa perchezitiile din Arges. Ei au primit mita pentru dosare de pensionare anticipata

PERCHEZITIILE se efectueaza la persoane banuite de TALHARII si FURTURI din locuinte si societati comerciale, prejudiciul cauzat fiind estimat la aproximativ 250.000 de lei.

Totodata, vor fi conduse la sediul IPJ Prahova 14 persoane, pentru audieri.

Activitatile vizeaza destructurarea gruparii infractionale, precum si depistarea unor bunuri, susceptibile de a proveni din comiterea de infractiuni.

Citeste si: PERCHEZITII la TRAFICANTII de ARME din Bucuresti si alte 7 judete

Politistii continua cercetarile pentru stabilirea intregii activitati infractionale a suspectilor.

Sursa foto: satmareanul.net