PERCHEZITII la POLITIA de FRONTIERA: Agenti de la vama Giurgiu suspectati de luare de MITA

Mai multi procurori si politisti au descins, luni dimineata, la Vama Giurgiu unde efectueaza o serie de perchezitii intr-un dosar in care agentii vamali romani si bulgari sunt suspectati de LUARE de MITA, informeaza postul B1 Tv.

Procurori ai Sectiei de urmarire penala si criminalistica din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) efectueaza cercetari intr-o cauza penala fata de mai multi agenti de politie de frontiera sub aspectul savarsirii infractiunii de LUARE de MITA.

CITESTE SI: Perchezitii in sase judete la suspecti de SPALARE DE BANI 

Agentii politiei de frontiera au pretins si primit unor sume de bani pentru a permite autoturismelor inmatriculate provizoriu in Romania sa paraseasca teritoriul tarii, cu incalcarea dispozitiilor legale privind procedura inmatricularii, inregistrarii, radierii si eliberarii autorizatiei de circulatie provizorie sau pentru probe a vehiculelor.

Actiunea este efectuata cu sprijinul Directiei Generale Anticoruptie, al Brigazii Speciale de Interventii a Jandarmeriei, al Serviciului Roman de Informatii, precum si al autoritatilor judiciare din Bulgaria.

CITESTE SI: PERCHEZITII la ARAD: CONTRABANDISTII de TIGARI vizati de procurori 

Sursa foto: realitatea.net