Perchezitii la PRIMARIA CAPITALEI, doi directori apropiati ai lui Oprescu vizati de ancheta

Perchezitii DNA la Primaria Capitalei. Un director este vizat de ancheta procurorilor anticoruptie, in acest moment se ridica documente din sediul institutiei si probabil vor fi aduse mai multe persoane la audieri.

UPDATE ora 12.20: Perchezitiile demarate in urma cu aproximativ doua ore la Primaria Capitalei continua. In dosarul deschis de procurorii anticoruptie, vizati ar fi directorul Madalin Dumitru, care este este acuzat de trucarea unor licitatii publice. Si Ion Dedu ar fi cercetat in dosar.

UPDATE ora 12.00: Procurorii au descoperit nereguli privind infrastructura Capitalei. Se pare ca doi directori sunt vizati de ancheta, ambii fiind apropiati ai primarului general, Sorin Oprescu: seful directiei de infrastructura, Madalin Dumitru, si Ion Dedu, directorul directiei de Constructii. Despre Dumitru se spune ca a reusit sa plateasca sume fabuloase pe anumite lucrari.

Dupa perchezitii urmeaza a se ridica probe si este posibil ca persoanele implicate sa fie aduse la audieri.

Potrivit unor surse judiciare, asupra celor doi directori planeaza suspiciuni de coruptie, care cel mai probabil fac referire la contracte privind infrastructura care ar fi favorizat mai multi oameni de afaceri.

vom reveni cu amanunte