PERCHEZITII la Primaria FETESTI. Viceprimarul GHEORGHE MITACHE, ridicat de PROCURORI

Politistii Inspectoratului de Politie Judetean Ialomita efectueaza, joi dimineata, 11 PERCHEZITII la persoane banuite de ABUZ in SERVICIU, complicitate la abuz in serviciu si fals in inscrisuri oficiale.

POLITISTI din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Ialomita, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Ialomita, efectueaza 11 PERCHEZITII, pe municipiilor Slobozia si Fetesti, la persoane banuite de ABUZ in SERVICIU, complicitate la abuz in serviciu si FALS in inscrisuri oficiale.

CITESTE SI: PERCHEZITII in GORJ intr-un dosar de EVAZIUNE FISCALA si SPALARE de BANI 

PERCHEZITIILE se efectueaza la sediile unor institutii publice locale (PRIMARIA MUNICIPIULUI FETESTI, Administratia Domeniului Public Fetesti si o scoala din localitate), al unei societati comerciale si la domiciliile mai multor persoane.

Din cercetari a reiesit ca, in perioada 2011-2012, reprezentantii unei institutii publice locale ar fi atribuit unor societati comerciale, contracte de constructii la unitati de invatamant de pe raza municipiului FETESTI, fara respectarea procedurilor legale. Suspiciunile privind comiterea acestor infractiuni planeaza si asupra viceprimarului municipiului Fetesti, GHEORGHE MITACHE.

CITESTE SI: PERCHEZITII DNA la PRIMARIA TARGU JIU in dosarul PERMISELOR AUTO. Precizari de la PRIMARUL FLORIN CARCIUMARU. UPDATE 

PREJUDICIUL cauzat bugetului consolidat al statului este de peste 100.000 de lei.

Persoanele banuite vor fi conduse la sediul Inspectoratului de Politie Judetean Ialomita, pentru audieri si dispunerea masurilor legale.

Sursa foto: jurnalul.ro