PERCHEZITII la PRIMARIA LEHLIU intr-un dosar privind contracte atribuite ILEGAL

Politistii din judetul Calarasi fac, joi, sapte perchezitii in comuna Lehliu, intr-un dosar in care sunt vizati si functionari de la Primaria Lehliu, care ar fi atribuit ilegal contracte de achizitie publica, prejudiciul produs prin abuz in serviciu si delapidare fiind estimat la un milion de lei.

Perchezitiile au loc la sediul unei institutii, la trei societati comerciale si la locuintele a trei persoane suspectate de nerespectarea procedurilor de achizitie publica, potrivit Politiei Romane.

CITESTE SI: PERCHEZITII DIICOT la CAMATARII din TELEORMAN, GIURGIU si BUCURESTI

Procurorii Parchetului Judecatoriei Lehliu Gara fac cercetari in acest dosar pentru abuz in serviciu si delapidare. “In fapt, persoanele vizate sunt banuite ca, in perioada 2013 – 2014, ar fi atribuit contracte de achizitie publica fara respectarea prevederilor legale in domeniu. Prejudiciul creat prin comiterea activitatilor ilicite este estimat la 1.000.000 de lei”, arata Politia Romana, intr-un comunicat de presa.

Surse din randul anchetatorilor au declarat ca anchetatorii au descins la Primaria Lehliu si la locuintele unor functionari suspectati in acest dosar.

CITESTE SI: PERCHEZITII DIICOT in VALEA JIULUI: Retea de PROXENETI cu profesor universitar si studente implicate 

Perchezitiile sunt facute de politistii Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice Calarasi si luptatorii de la Serviciul pentru Actiuni Speciale Calarasi.

Sursa foto: adevarul.ro