PERCHEZITII la PRIMARIA SECTORULUI 5! VANGHELIE ii acuza pe OPREA si PONTA de ABUZ de PUTERE. UPDATE

Procurori si politisti de la Politia Capitalei au descins, vineri dimineata, la PRIMARIA SECTORULUI 5, institutia condusa de edilul MARIAN VANGHELIE, informeaza postul Realitatea Tv. 

Conform sursei citate sunt investigate fapte grave de CORUPTIE ale functionarilor care gestionau dosarele sociale pentru ajutoarele UE.Procurorii sustin ca functionarii vizati primeau acte si documente false in baza carora intocmeau dosare sociale pentru obtinerea de ajutoare de la Uniunea Europeana (UE). Functionarii vizati de oamenii legii sunt acuzati de LUARE de MITA.

Mai multe persoane urmeaza sa fie duse la audieri in baza unor mandate de aducere. Surse judiciare citate de postul B1 Tv informeaza ca edilul MARIAN VANGHELIE nu este vizat de ancheta.

Intr-o interventie telefonica la postul B1 Tv, primarul MARIAN VANGHELIE a declarat ca nu are nicio problema cu investigatia facuta de politistii de la Politia Capitalei. “Birourile de la asistenta sociala care are personalitate juridica si este doar subordonata Primariei sunt sigilate la aceasta ora si asteptam politistii sa vina sa ridice documente. Nu exista nicio FAPTA de CORUPTIE. La mine in birou nu se afla nimeni inafara avocatilor mei. Este normal ca aceste perchezitii sa aiba loc in conditiile in care declaratiile mele i-au deranjat pe domnii Gabriel Oprea si Victor Ponta, insa daca se demonstreaza ca acesta este un abuz de putere atunci vom merge pana la cea mai mare institutie din stat. Eu sunt dispus sa fiu verificat de PNA, DNA sau de oricine. Activitatea mea din ultimii patru ani, sase ani poate fi verificata fara probleme “, a declarat vizibil iritat VANGHELIE.

Sursa foto: jurnalul.ro