Perchezitii la Primaria Slobozia si la locuintele unor persoane, efectuate de politistii de la IPJ Ialomita

Politistii de la IPJ Ialomita fac zece perchezitii, marti dimineata, la Primaria Slobozia si la locuintele unor persoane suspectate de santaj, camatarie, inselaciune, fals si uz de fals.

Perchezitiile din municipiul Slobozia vizeaza sase persoane suspectate ca, in cursul anului 2013, ar fi comis mai multe infractiuni de camatarie, santaj, fals, uz de fals si inselaciune, se arata intr-un comunicat de presa al Politiei Romane.

La finalizarea perchezitiilor, suspectii vor fi dusi la sediul Inspectoratului de Politie al Judetului Ialomita, pentru cercetari.

Surse apropiate anchetei au declarat, pentru Mediafax, ca una dintre perchezitii are loc la Primaria Slobozia, printre persoanele vizate in cadrul anchetei fiind si primarul municipiului, Alexandru Stoica.

Anchetatorii suspecteaza ca s-au folosit stampilele Primariei Slobozia pentru inmatricularea mai multor autoturisme de lux.

La perchezitii participa peste 70 de politisti de investigatii criminale si ordine publica, precum si luptatori SAS din cadrul IPJ Ialomita si Calarasi, sub coordonarea Parchetului de pe langa Judecatoria Slobozia. Actiunea a fost sprijinita de Directia Operatiuni Speciale si Directia de Informatii si Protectie Interna.